Whiplash: letselschade door achterop-aanrijding

Whiplash is een van de meest voorkomende letselschadeklachten na een auto ongeluk, je kunt er voor langere tijd (chronisch) last van krijgen. Het maakt het normaal functioneren op het werk moeilijk of soms ook onmogelijk en het heeft meestal financiële gevolgen voor het slachtoffer.

Als u kosten maakt omdat iemand u achterop aangereden heeft en u met een whiplash heeft opgezadeld, dan kunnen Wij met behulp van onze letselschadespecialisten voor u een letselschadetraject in gang zetten om de door u gemaakte kosten te claimen bij de verzekering van de tegenpartij. De kosten die door ons worden gemaakt om uw zaak te behartigen, worden vergoed door de verzekering van de tegenpartij.

Voorschotten aanvragen voor opgelopen whiplash
Wacht niet te lang met het in gang zetten van een letselschadezaak. Alle kosten die u nu al maakt, kunnen direct worden geclaimd bij de verzekering van de tegenpartij.

het gaat o.a. om de volgende kosten voor:

Huishoudelijke hulp;
Reiskosten;
Therapie;
Medische kosten.

Veel mensen weten niet dat verzekeringen verplicht zijn tot het uitbetalen van voorschotten als aansprakelijkheid voor een whiplash is erkend. Wacht niet te lang met het claimen van letselschade na een achterop aanrijding. De kosten lopen meestal sneller op dan u denkt.

Soms voelt men de pijn pas na een paar dagen, als het lichaam probeert te herstellen. Het hoofd beweegt door de impact van de achterop rijdende auto plotseling naar achteren en naar voren. Daardoor trekken de banden en spieren in de nek uit. Dit gebeurt meestal als gevolg van een auto ongeluk of een andere plotselinge beweging van het hoofd. Door de kracht van de abrupte beweging raken spieren overbelast. Vaak hebben inzittenden niet snel door dat ze last hebben, het is daarom goed om te weten wat de symptomen zijn van een whiplash.

Mijn verkeersongeval met letselschade